Næringsministeren på besøk!

Vi har hatt besøk av selveste Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen på Idéutvikling i Telemark. Næringsministeren var imponert over programmet og uttalte til NRK at "dette er utrolig bra tenkt" og "det å lage et opplegg som bygger på at de som kommer inn her har masse å gi, har mye kreativitet og har gode ideer tror jeg er et godt utgangspunkt".

Torbjørn Røe Isaksen var veldig interessert da deltakerne fortalte om sine ideer.

Programmet som går over 6 måneder er initiert av Geir Midtbø og Terje Tønnessen i NAV Telemark, leveres av Sirius Innovation og AS3 og er helt unikt i Norge. Vi er imponert over Geir, Terje og NAV Telemark sin vilje til å satse på Idéutvikling som et tiltak for å skape nye arbeidsplasser.

Fylkesdirektør i NAV Vestfold og Telemark Terje Tønnessen holdt et inspirerende foredrag om viktigheten av å tilby tiltak som skaper arbeidsplasser.

I tillegg til yrkes-, karriere- og utdanningsveiledning, bistand i forbindelse med CV, søknad og intervju og andre gode tiltak satser Geir Midtbø på å gi brukerne en mulighet til å utvikle egne ideer, teste forretningsmodeller, utvikle seg som entreprenør og kommersialisere på ideen.

Gjennom de to foregående programmene har 86% av deltakerne enten skapt sin egen arbeidsplass, startet bedrift eller fått seg jobb. Nå har vi akkurat startet opp runde 3 og det flommer allerede over av ideer.

Næringsministeren var imponert over resultatene i Idéutvikling.

Det er utrolig inspirerende å få lov å jobbe med så mange dedikerte og ressurssterke mennesker og vi gleder oss til å være med videre på gründerreisene til deltakerne!


Fremhevet
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Siste Nytt
Arkiv
Søk etter emne
No tags yet.
Følg oss
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
© 2018 Sirius Innovation AS. All rights reserved