top of page

Næringsministeren på besøk!

Vi har hatt besøk av selveste Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen på Idéutvikling i Telemark. Næringsministeren var imponert over programmet og uttalte til NRK at "dette er utrolig bra tenkt" og "det å lage et opplegg som bygger på at de som kommer inn her har masse å gi, har mye kreativitet og har gode ideer tror jeg er et godt utgangspunkt".

Næringsministeren var veldig interessert da deltakerne fortalte om sine ideer

Torbjørn Røe Isaksen var veldig interessert da deltakerne fortalte om sine ideer.

Programmet som går over 6 måneder er initiert av Geir Midtbø og Terje Tønnessen i NAV Telemark, leveres av Sirius Innovation og AS3 og er helt unikt i Norge. Vi er imponert over Geir, Terje og NAV Telemark sin vilje til å satse på Idéutvikling som et tiltak for å skape nye arbeidsplasser.

 

Fylkesdirektør i NAV Vestfold og Telemark Terje Tønnessen holdt et inspirerende foredrag om viktigheten av å tilby tiltak som skaper arbeidsplasser.

 

I tillegg til yrkes-, karriere- og utdanningsveiledning, bistand i forbindelse med CV, søknad og intervju og andre gode tiltak satser Geir Midtbø på å gi brukerne en mulighet til å utvikle egne ideer, teste forretningsmodeller, utvikle seg som entreprenør og kommersialisere på ideen.

 

Gjennom de to foregående programmene har 86% av deltakerne enten skapt sin egen arbeidsplass, startet bedrift eller fått seg jobb. Nå har vi akkurat startet opp runde 3 og det flommer allerede over av ideer.

Næringsministeren var imponert over resultatene i Idéutvikling

Næringsministeren var imponert over resultatene i Idéutvikling.

Det er utrolig inspirerende å få lov å jobbe med så mange dedikerte og ressurssterke mennesker og vi gleder oss til å være med videre på gründerreisene til deltakerne!


Fremhevet
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Siste Nytt
Arkiv
Søk etter emne
No tags yet.
Følg oss
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page