top of page

Inspirasjon for å tenke nytt!


Denne uken startet Sirius Innovation i samarbeid med AS3 Employment; Ideutviklings-programmet for 3 gang i Telemark. Dette er et unikt 6 måneders program som har som mål å skape nye arbeidsplasser i samarbeid med lokalt næringsliv, lokale gründere og ressurspersoner som ønsker å teste og videreutvikle muligheten for å skape noe. Programmet er et initiativ fra NAV Telemark for å kunne tilby noe unikt til sin kunder som kan hjelpe dem å få til det de ønsker og skape nye arbeidsplasser. I Ideutvikling samler vi mennesker som ønsker å tenke annerledes for å skape sin egen jobb og tjene penger på det innen 6 måneder.

Resultatene er at mange starter sin egen bedrift, noen leier ut sin kompetanse til bedrifter og andre skaffer seg en ønsket jobb. De resultater som tidligere deltagere har oppnådd er fenomenale, totalt 86% har skapt sin egen arbeidsplass eller startet en bedrift i løpet av programmet. Sammenlagt er det skapt langt flere arbeidsplasser enn hva det har vært deltagere i programmet når vi nå ser tilbake på de to første programmene. Kanskje noe av det mest inspirerende med alle personene vi har møtt, er deres enorme mot og driv til å kaste seg ut i noe helt nytt og ha pågangsmotet til å følge sine drømmer og å skape sin egen og andres arbeidsplasser.

Takk til våre samarbeidspartnere AS3 Employment, NAV Telemark, mentorer, lokalt støtteapparat og næringslivet i Telemark. Sammen bidrar vi på ulike måter for å skape nye bedrifter og nye lokale arbeidsplasser. Alt er mulig når vi klarer å tenke nye løsninger og samle krefter rundt de ressurser som allerede er tilgjengelig.


Fremhevet
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Siste Nytt
Arkiv
Søk etter emne
No tags yet.
Følg oss
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page