top of page

Om oss

 

Sirius Innovation er et firma spesialisert på å hjelpe entreprenører og bedrifter

med å finne og utvikle skalerbare og repeterende forretningsmodeller.

Vi har tro på at med dagens utviklingstempo må bedrifter og entreprenører, i mye større grad enn før, benytte seg av profesjonelle nettverk og aktører for å sikre at deres forretningsmodell og organisasjon vil være levedyktige i fremtiden.

innovasjon akselerator program prosess

Sirius Innovation har 2 fokusområder:

 

1. Levere innovasjonsprogrammer internt i etablerte selskaper

2. Levere start-up programmer for entreprenører gjennom partnere

 

Innovasjon- og start-up prosesser kan være både kompliserte og uoversiktlige, og har utviklet seg til å bli et nytt fagfelt som krever spesialiserte aktører som Sirius Innovation. Det kreves en egen metodikk for å maksimere sjansene for suksess, og Sirius Innovation baserer seg på ny viten kombinert med, til tider, smertefulle egne erfaringer fra egne prosesser i bedrifter og egne selskaper.

 

Våre tjenester vil sikre at du langt raskere får testet ut om dine ideer eller konsepter har en kommersiell fremtid. Gründerne av Sirius Innovation er serie-entreprenører og har lang erfaring fra de fleste roller i en oppstart- og innovasjonssetting både nasjonalt og internasjonalt.

Møt teamet

Om SI-gründerne
Audun Abelsnes
Fredrik Reff Sydnes

Fredrik Reff Sydnes

Daglig Leder / Instruktør

Fredrik Reff Sydnes har en allsidig og bred bakgrunn fra en rekke ulike etableringsprosjekter. Hans engasjement for å hjelpe gründere, ledere og bedrifter til å navigere i ukjent og utfordrende terreng, gjør ham til en god instruktør og co-gründer i Sirius Innovation.

 

Fredrik er en mentor og coach for flere bedrifter og bedriftsledere i dag, samt at han er ansvarlig for det operasjonelle i Sirius Innovation. Tidligere var Fredrik co-gründer i Bravo Audiovisual, og partner i Meltwater med fokus på Tyskland. I tillegg var Fredrik også ansvarlig for etableringen av Meltwater Foundation og deres gründerskole og inkubator i Ghana, hvor flere globale firmaer har blitt utviklet.

 

Fredrik er Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med Finans som spesialisering. I tillegg er han DNCF-sertifisert coach.

Tlf: 920 39 745  /   E-post: fredrik(at)siriusinnovation.com

Audun Abelsnes

Gründer

 

Audun Abelsnes har lang erfaring som gründer og har bygd opp flere bedrifter. Han er opptatt av entreprenørskap og innovasjon og ønsker å se bedrifter vokse og utvikle seg for fremtiden.

 

Audun er i dag gründer i Sirius Innovation samtidig som han er Høyskoleforeleser på BI og ansvarlig for 5-års masterprogrammet «New Venture Creation».  Han er styremedlem og aktiv eier i MedTech selskapet MentisCura. Tidligere har han bygd opp og solgt firmaet Targeted AS og har erfaring fra Management consulting i PWC. 

 

Audun har en Master of Science i Internasjonal Markedsføring og Strategi fra BI.

Tlf: 900 90 259  /   E-post: audun(at)siriusinnovation.com

  • LinkedIn - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1b96.jpg

Christian Henrik Bergh

CEO Sirius ACT

Christian Henrik Bergh er statsviter og har lang erfaring med forretningsutvikling og etablering av mange ulike selskaper.

En av hans styrker er å etablere bedrifter i nye markeder og finne kreative metoder for å få fotfeste i nye markeder. Han ser muligheter der andre gir opp. 

 

Christian har blant annet bygget opp AS3 Employment Norge, Rambøll Management Consulting og SHL til en ledende aktør på det nordiske Talent Management markedet. 

 

Han har jobbet mye med medarbeiderutvikling og spesielt lederutvikling. Han får med seg både ledelsen og hele organisasjonen når han gjør implementeringer og etablerer nye forretningsområder. 

 

Christian er lidenskapelig opptatt av å skape verdi for kunder og hjelpe dem til å tenke nytt rundt bruken av menneskelige ressurser.

Tlf: 990 98 259  /   E-post: christian(at)siriusact.no

  • LinkedIn - Black Circle
Hva sier andre

Referanser

”Å jobbe med gründere i Sirius Innovation var en unik mulighet, som gav meg verdifulle verktøy til å utvikle min idé og tilgang til et ressurssterkt nettverk. Å få delta i et program som dette, hvor jeg har fått en vennlig dytt, guiding og kraftfulle verktøy, er gull verdt for meg og min idé – og timingen var perfekt.”

 

 

- Roger, tidligere deltaker

”Det har vært en svært lærerik og spennende reise å være en del av programmet til Sirius Innovation, bade på et profesjonelt og personlig nivå.

Jeg vil anbefale programmet på det sterkeste!”

- Maria, tidligere deltaker

”Jeg er faktisk glad for at jeg ble nedbemannet slik at jeg kunne gå på dette programmet, det har vært helt fantastisk.
Det har gitt meg ny energi og jeg gleder meg til å starte nytt selskap!

- Aid, tidligere deltaker

bottom of page